nyári élmények: erdő, mező - summer holidays in the forest and in the meadow

Hamarosan vége a nyárnak, nem telik unalmasan :). Most több időm van fotózni is, téma is több van. Jártunk erdőn, mezőn, láttunk gyíkot, mohás tisztásokat, ganajtúró bogarakat, és másztunk hegyet is, ahonnan gyönyörű volt a kilátás. Háztáji állatokat is látogattunk és a vízparton is láttunk különféle állatokat, a róluk készített képekkel jövök hamarosan. Varrós témával is jelentkezem majd, mert teszteltem egy szabásmintát, amint a tervező megjelenteti a mintát, lesz egy blog-túra és megmutathatom majd a mi kész ruhadarabunkat.






















The summer holidays end soon, unfortunately, but our summer was nor boring at all. We went to forests and meadows, saw lizards and little patches in the forest with green moss and different bugs. We climbed up a hill and the view was fantastic from the top. Here are some of our pictures. We had experience among farm animals and beside the lake, pictures coming soon. I tested a sewing pattern as well, and when the designer releases her pattern there is going to be a blog hop, so I will show you my version.

2 megjegyzés:

Katalin írta...

Hol van ez a gyönyörű vidék?, meseszép képek

borsoo írta...

Köszönöm, kedves Katalin! Ez a Velencei tó környéke, északi oldal :), a tájképek a Csúcsos hegyről a mező és erdő képei a Bence hegyen készültek.