textil labdák - fabric balls

Még Karácsonyra készítettem kedves barátok kicsinyeinek ezeket a puha labdákat. A mintát ebből a könyvből másoltam ki.
I sewed these fabric balls for the kids of our friends last Christmas. The pattern is from this book.

hétvégi növényes - weekend plants

Az ígért hétvégi fotók, a teljesség igénye nélkül.





My promised weekend photos.

születésnapra - for a birthday

Összeállt a kis csomag a múlt pénteki zsúrra.  A táskát a születésnapos kedvenc állatával díszítettem, belülre pedig pöttyös bélés és egy kis cipzáras zseb került. Nagyon megörültem, amikor az egyik könyvesboltban megláttam ezt a könyvet  (egy kedves barátunk írta) és meg is vettem rögtön, hogy még a dióbaba és a kistáska mellé becsomagoljuk.
Holnap hétvégi képekkel jövök.
This is the small pack for the birthday party where my daughter went last Friday. I sewed a little bag for the birthday girl and decorated it with her favourite animal. The lining is dotty and I sewed a zippered pocket inside. I was very happy when I saw in a bookstore this book (written by our friend) so I immediately bought it and we put it into the parcel, too.
Tomorrow I am coming with weekend photos.

dióbaba - walnut baby

A héten zsúrba lesz hivatalos a Kicsilány és szeretett volna valami saját készítésűt vinni mindenképp, így az ajándék része lesz ez a picike dióbaba.
My daughter is going to go to a birthday party this week. She would like to give something handmade so yesterday we made this tiny walnut baby. It is going to be a part of the present.